Verslaving tijdens corona

Ook nu de juiste hulp

Heb jij last van een verslaving tijdens corona? Maak je geen zorgen, ook tijdens corona gaat de verslavingszorg gewoon door. Het online behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose bestaat uit persoonlijke begeleiding en lotgenotencontact. Jouw kans om te herstellen van je verslaving is door corona niet veranderd. Meld je dus snel aan en stop met je verslaving.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Verslaving tijdens corona: wat is er veranderd?

Er is veel veranderd door corona en ook verslaving is daar niet aan ontkomen. Een aantal mensen gebruikt minder drugs en alcohol, omdat ze minder uitgaan. Er is echter ook een groep mensen die juist meer is gaan gebruiken en een hoger risico loopt op verslaving door corona en de stress die de lockdown met zich meebrengt. Bovendien wordt een stille verslaving minder snel opgemerkt, omdat mensen elkaar minder vaak zien.


Behandeling van verslaving tijdens corona

Ook tijdens corona is verslavingszorg goed mogelijk. Voorheen vond de meeste zorg plaats in verslavingsklinieken, met ambulante hulp (waarbij je gewoon thuis bleef wonen) of een opname. Aangezien persoonlijk contact zoveel mogelijk beperkt wordt, vindt verslavingszorg nu online plaats. Zo is iedereen veilig voor corona en is je verslaving nog steeds prima te verslaan.


Online verslavingszorg bij Trubendorffer

Ook het effectieve behandelprogramma van Trubendorffer kun je nu online volgen waar en wanneer je maar wilt, ook tijdens corona. Je wordt nauw begeleid door een persoonlijke begeleider, waarmee je samen aan je herstel werkt. Ook lotgenotencontact vindt digitaal plaats, zodat je steun aan elkaar hebt.

Toen het coronavirus uitbrak was ik bang dat ik geen hulp meer kon krijgen voor mijn alcoholverslaving. Niets bleek minder waar: de online therapie van Trubendorffer heeft mij tijdens coronatijden uitstekend van mijn verslaving afgeholpen. Inmiddels ben ik alweer 3 maanden helemaal hersteld.
- Rick

Meer informatie en contact

Heb jij een verslaving door corona en wil je ervan af? Of vermoed je dat iemand in je omgeving een stille verslaving heeft? Bel dan 0800-999 9998 en stel je vragen aan onze deskundigen. Het online behandelprogramma van Trubendorffer is even effectief als onze ‘live’ behandeling. Wanneer sluit jij je aan bij de duizenden mensen die succesvol zijn hersteld van hun verslaving?
☎ Bel 0800 - 999 999 8