symptomen van te veel gamen

welke zijn er?

Met af en toe wat gamen is natuurlijk niks mis. Maar wist je dat je ziek kunt worden van te veel gamen? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit wat de symptomen zijn van te veel gamen. Vind je dat jij en/of je kind te veel gamen? Wij kunnen je helpen herstellen van je gameverslaving. Je komt dan regelmatig naar één van onze behandellocaties voor hulp, maar blijft ondertussen gewoon thuis wonen.

➤ Plan jouw intake ➤ Doe de gametest

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)


Wat zijn symptomen van te veel gamen?

Bij regelmatig te veel gamen kunnen de gevolgen ernstig zijn. Je verwaarloost jezelf, waardoor je lichamelijke en geestelijke gezondheid achteruit kunnen gaan. Zo kun je ziek worden van te veel gamen doordat je te weinig beweegt, slecht slaapt en ongezond eet. Je hebt te weinig tijd voor sociale contacten, waardoor je je eenzaam gaat voelen en een depressie of angststoornis kunt ontwikkelen.


Gameverslaving

Uiteindelijk kun je zelfs verslaafd raken aan gamen en krijg je echt last van de symptomen van te veel gamen. Je bent steeds meer tijd kwijt aan gamen en gamen wordt een obsessie. Het lukt je niet om te stoppen met gamen en je wordt onrustig en prikkelbaar wanneer je niet kunt gamen. Ook je verantwoordelijkheden op school en/of werk lijden onder te veel gamen. Je
ontvlucht je problemen door meer te gaan gamen, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat.


Herstellen van gameverslaving bij Trubendorffer

Herken jij de symptomen van te veel gamen bij jezelf? Stoppen met te veel gamen en de gevolgen van je gameverslaving onder ogen zien kan lastig zijn. Bij Trubendorffer helpen we je effectief herstellen met persoonlijke begeleiding en lotgenotencontact in zelfhulpgroepen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0800-999 9998. Ook kun je op onze website een terugbel- of terugmailverzoek achterlaten, zodat wij contact met jou op kunnen nemen.
☎ Bel 0800 - 999 999 8