Gevolgen speed

Dit moet je weten

Wil je speed gaan gebruiken of doe je dat al? En vraag je je af wat de gevolgen van speed op de korte termijn of de langere termijn zijn? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose legt uit wat de gevolgen van speed kunnen zijn. Ben je verslaafd geraakt, dan krijg je te maken met de gevolgen van elke dag speed gebruiken. Wij kunnen je helpen herstellen van je speedverslaving met een intensief behandelprogramma, dat je volgt terwijl je gewoon thuis woont.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Gevolgen van speed op de korte termijn

Speed is een pepdrug, die vaak gebruikt wordt omdat je je er vrolijk en energiek van gaat voelen. Je voelt je zelfverzekerder, kan je makkelijker concentreren en neemt makkelijker initiatief. Vervelende gevolgen van speed zijn onder andere agressie, knarsetanden, spierkramp en hartkloppingen. Ook duizeligheid, zweten, hoofdpijn en buikklachten komen regelmatig voor.


Gevolgen van speed op de lange termijn

In de dagen na speedgebruik moet je lichaam de gebruikte reserves weer aanvullen. De gevolgen van elke dag speed gebruiken merk je dan aan psychische problemen als depressie, paranoia en hallucinaties. Ook lichamelijke problemen als schade aan je neus en gebit, gewichtsverlies en impotentie zijn gevolgen van speed. Bovendien is speed verslavend.


Herstellen van de gevolgen van speed

Gebruik je vaker dan 1–2 keer per maand speed, dan kun je te maken krijgen met de vervelende gevolgen van speed op de lange termijn zoals verslaving. Zoek dan professionele hulp, bijvoorbeeld bij Trubendorffer. Je volgt onze behandeling online of op een van onze behandellocaties. Omdat je herstelt in je eigen woonomgeving is jouw kans op een terugval het kleinst.


Stoppen met speed? Trubendorffer helpt

Met het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer herstel je van de gevolgen van speed zoals verslaving terwijl je thuis woont. Bel vandaag nog 0800-999 9998 en meld je aan. Wij helpen je stoppen met speed.

☎ Bel 0800 - 999 999 8