Game test

Game jij teveel?

Jong of oud, man of vrouw – veel mensen gamen regelmatig. Maar wanneer wordt gamen een probleem? Wij hebben een game test opgezet, waarmee je anoniem kunt bepalen of jij misschien een gameverslaving hebt. Je kunt ook bij ons terecht voor hulp om te herstellen – zonder opname in een kliniek. Doe dus gauw de gameverslaving test van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose.
➤ Plan jouw intake ➤ Doe de gametest

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Wanneer gamen problematisch wordt

Wil jij weten of jouw gamegedrag een probleem is? Doe dan onze anonieme game test. Kenmerken van een gameverslaving zijn:

  •  Je bent voortdurend bezig met gamen, ook wanneer je niet speelt
  • Het lukt niet om te minderen of stoppen
  • Je wordt onrustig of angstig wanneer je niet kunt gamen
  • Je gezondheid lijdt onder het gamen, bijvoorbeeld door slaapgebrek, slechte voeding en onvoldoende beweging
  • Je sociale contacten en school of werk lijden eronder

Hoe werkt de game test van Trubendorffer?

Bij onze test vul je bij de gameverslaving test van Trubendorffer een aantal vragen in over jouw gamegedrag. Hoe vaak en hoe lang speel je? Heb je gezondheidsproblemen? Heb je problemen op sociaal of financieel vlak door het gamen? Wil je minderen of stoppen maar lukt je dat niet? Op basis van je antwoorden op dit soort vragen krijg je te horen of jij wellicht een gameverslaving hebt.


Wat gebeurt er met mijn antwoorden?

Je antwoorden op de game test zijn volledig anoniem en kunnen niet tot jou herleid worden. De antwoorden worden ook niet opgeslagen bij Trubendorffer.


Herstel van je gameverslaving bij Trubendorffer

Blijkt uit de game test dat jij mogelijk een gameverslaving hebt? Dan kun je hulp krijgen om van je verslaving te herstellen. Het behandelprogramma van Trubendorffer volg je op één van onze behandellocaties terwijl je thuis blijft wonen. Bel ons op 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.

☎ Praat nu met een deskundige