Afkickkliniek Eindhoven Verslavingszorg op maat

Wil je stoppen met middelen gebruiken en zoek je een afkickkliniek voor drugs in Eindhoven? Of kom je uit het zuiden van Nederland en overweeg je opname in een afkickkliniek voor alcohol in Eindhoven? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose biedt een alternatief, namelijk ambulante verslavingszorg in Eindhoven en omgeving. Je blijft gewoon thuis wonen en komt regelmatig naar één van onze locaties voor professionele begeleiding. Opname in een afkickkliniek in Eindhoven is niet altijd nodig.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel +3108009999998

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Zoek je een afkickkliniek in Eindhoven?

Wil je van je verslaving af, maar lukt je dat niet alleen? Dan ben je al wel supergoed bezig. Afkicken is lastig en veel mensen kiezen daarom voor opname in een afkickkliniek in Eindhoven. Zo nodig kick je lichamelijk af van je verslaving (bijvoorbeeld bij verslaving aan drugs of medicijnen) en begin je aan je psychische herstel. Opname in een verslavingskliniek in Eindhoven duurt meestal meerdere dagen tot weken.


Voor- en nadelen van een verslavingskliniek in Eindhoven

Wanneer je bent opgenomen in een afkickkliniek voor drugs in Eindhoven, werk je onder medische en psychologische begeleiding intensief aan je herstel. Na ontslag kan het lastig zijn om terug te komen in je eigen omgeving. Daarnaast heb je tijdens de opname geen steun van je naasten en kun je niet meedoen aan je dagelijkse activiteiten als werk, school en hobby’s.


Ambulante verslavingszorg in Eindhoven en omgeving

Als je kiest voor ambulante verslavingszorg, herstel je van je verslaving in je eigen vertrouwde omgeving. Je komt regelmatig naar ons toe voor professionele begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Trubendorffer heeft onder andere behandellocaties in Den Bosch en Tilburg.


Herstellen van je verslaving

Je bereikt Trubendorffer 24/7 via telefoonnummer 0800-999 9998 voor informatie en aanmelding voor ons intensieve behandelprogramma. Kies je toch voor opname in een afkickkliniek in Eindhoven? Dan kunnen wij je gericht verwijzen, bijvoorbeeld naar een afkickkliniek voor alcohol in Eindhoven.

☎ Bel +3108009999998