Afkickkliniek Eindhoven

Verslavingszorg op maat

Wil je stoppen met middelen gebruiken en zoek je een afkickkliniek voor drugs in Eindhoven? Of kom je uit het zuiden van Nederland en overweeg je opname in een afkickkliniek voor alcohol in Eindhoven? Trubendorffer biedt een alternatief, namelijk  verslavingszorg terwijl je thuis blijft wonen en een paar keer per week onze behandellocatie bezoekt. Wij hebben geen locatie in Eindhoven, maar je kunt wel terecht bij onze locatie in Den Bosch of Tilburg. Opname in een afkickkliniek in Eindhoven is niet altijd nodig. Neem hierover contact op met een van onze deskundigen. Zij kunnen jou vertellen of een afkickkliniek in Eindhoven of elders, of de ambulante behandeling van Trubendorffer de beste aanpak is om van jouw verslaving af te komen.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Zoek je een afkickkliniek in Eindhoven?

Wil je van je verslaving af, maar lukt je dat niet alleen? Dan ben je al wel supergoed bezig. Afkicken is lastig, veel mensen kiezen daarom voor opname in een afkickkliniek in Nederland, bijvoorbeeld Eindhoven. Zo nodig kickt je lichamelijk af van je verslaving (bijvoorbeeld bij verslaving aan drugs of medicijnen) en begin je aan je psychische herstel. Opname in een verslavingskliniek in Eindhoven duurt meestal meerdere weken.

Een andere mogelijkheid is ambulante verslavingszorg, dit bieden we bij Trubendorffer. Je blijft dan thuis wonen, bijvoorbeeld in Eindhoven, en herstelt van je verslaving. Regelmatig kom je naar één van onze behandellocaties voor contact met je behandelaar. We hebben geen locatie in Eindhoven, maar wel in Tilburg en Den Bosch.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.

Voor- en nadelen van een verslavingskliniek in Eindhoven

Wanneer je bent opgenomen in een afkickkliniek voor drugs in Eindhoven, werk je onder medische en psychologische begeleiding intensief aan je herstel. Na ontslag kan het lastig zijn om terug te komen in je eigen omgeving. Daarnaast heb je tijdens de opname geen steun van je naasten en kun je niet meedoen aan je dagelijkse activiteiten als werk, school en hobby’s.

Een opname in een afkickkliniek in Eindhoven heeft dus voor- en nadelen. Welke behandeling bij wie past hangt af van de persoon en de verslaving. Er is voor iedereen een optie.


Ambulante verslavingszorg in Eindhoven en omgeving

Als je kiest voor ambulante verslavingszorg, herstel je van je verslaving in je eigen vertrouwde omgeving. Je komt regelmatig naar ons toe voor professionele begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Trubendorffer heeft onder andere behandellocaties in Den Bosch en Tilburg. Deze liggen het dichtst bij Eindhoven, waar we geen behandellocatie hebben.

In sommige gevallen is het verstandiger om voorafgaand aan je ambulante behandeling eerst een korte detox te volgen. Daarvoor word je eerst een aantal dagen opgenomen in een afkickkliniek waardoor je lichaam kan ontgiften van bijvoorbeeld medicijnen, alcohol of drugs. Zo’n korte opname voor een detox kan een positief effect hebben op jouw herstel. Of jij een detox nodig hebt kan je bespreken met onze deskundigen. Door met hen contact op te nemen kan je altijd afkicken op jouw manier.


Herstellen van je verslaving

Je bereikt Trubendorffer via telefoonnummer 0800 999 999 8 voor informatie en aanmelding voor ons intensieve behandelprogramma. Kies je toch voor of heb je vragen over opname in een afkickkliniek in Eindhoven? Bel ons dan. Dan kunnen wij je gericht verwijzen, bijvoorbeeld naar een afkickkliniek voor alcohol in Eindhoven, of ergens anders in het land. Onze medewerkers helpen met het vinden van de beste behandeling voor jou.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.