Afkickkliniek Dordrecht

Het kan ook anders

Om van je verslaving aan middelen of activiteiten af te komen, overweeg je misschien een opname in een afkickkliniek in Dordrecht. Maar dat is niet altijd nodig. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpen we je herstellen van je verslaving terwijl je thuis blijft wonen. Alleen om lichamelijk af te kicken is soms een korte opname nodig – daarna kun je met ons intensieve behandelprogramma aan de slag terwijl je thuis woont en een paar keer per week naar onze behandellocatie komt. We hebben geen locatie in Dordrecht, maar helpen je graag op onze behandellocatie in Den Bosch, Tilburg of Utrecht.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer naar een afkickkliniek in Dordrecht?

Wanneer je lichamelijk af gaat kicken van bijvoorbeeld drugs, alcohol of medicijnen, kun je dat soms het beste onder medische begeleiding doen. Je wordt daarvoor gedurende 1–2 weken opgenomen in een afkickkliniek in Dordrecht of elders in Nederland. Zodra je lichaam vrij is van het verslavende middel vervolg je de behandeling op psychologisch gebied. Je kunt dit deels in de afkickkliniek doen, als je het fijn vindt om je volledig op je herstel te focussen zonder afleiding van buitenaf.


Verslavingszorg in Dordrecht kan ook terwijl je thuis woont

Je kunt ook kiezen voor ambulante oftewel poliklinische verslavingszorg bijvoorbeeld bij Trubendorffer. Daarbij blijf je thuis wonen in Dordrecht en volg je ons effectieve behandelprogramma op een van onze behandellocaties in bijvoorbeeld Den Haag, Tilburg of Den Bosch. Wij hebben namelijk geen behandellocatie in Dordrecht zelf. Deze bezoek je regelmatig voor contact met je behandelaar. Wij zijn dus geen afkickkliniek.


Trubendorffer helpt bij verslaving

Trubendorffer is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. Wij helpen je herstellen van je verslaving met een behandeling die bestaat uit abstinentie, cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Omdat je herstelt terwijl je in je eigen woonomgeving blijft wonen en regelmatig onze behandellocatie bezoekt, pas je direct toe wat je leert. Daarmee is jouw kans op een terugval heel wat kleiner.


Contact met Trubendorffer

Om lichamelijk af te kicken van verslavende middelen, is soms een opname in een afkickkliniek in Dordrecht of elders nodig. Wij verwijzen je dan door. De psychologische behandeling volg je daarna bij ons, terwijl je thuis blijft wonen en op afspraak naar onze behandellocatie komt. In Dordrecht hebben wij geen behandellocatie maar we helpen je graag op één van onze locaties, bijvoorbeeld in Den Bosch. Bij Trubendorffer helpen we je kiezen voor de behandeling waarmee jij succesvol van je verslaving afkomt. Wil je meer weten? Bel ons dan op 0800-999 9998.

☎ Bel 0800 - 999 999 8