Afkickkliniek Zwolle

Verslavingszorg op maat

Wanneer je wilt stoppen met drugs, overweeg je wellicht een afkickkliniek voor drugsverslaving in Zwolle. Of een afkickkliniek voor alcoholverslaving in Zwolle, wanneer je van de drank af wil. Maar je kunt ook thuis blijven wonen terwijl je herstelt van je verslaving. Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose volg je terwijl je thuis woont en regelmatig onze behandellocatie bezoekt voor contact met jouw behandelaar. Wij hebben geen locatie in Zwolle maar helpen je graag op onze locatie in bijvoorbeeld Nijmegen. Je kunt bij ons terecht met bijna alle verslavingen. Opname in een afkickkliniek in Zwolle is niet altijd nodig. Wij kijken graag met je mee of een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Zwolle, de beste keuze is voor jouw verslaving, of dat je het best terecht kan bij Trubendorffer voor de ambulante behandelmethode.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Verslavingszorg in Zwolle

Overweeg je om je te laten opnemen in een verslavingskliniek in Zwolle? Om jouw kans op succes zo groot mogelijk te maken, is het belangrijk om een behandelmethode te kiezen die bij jou past. Opname in een afkickkliniek voor bijvoorbeeld drugs in Zwolle heeft voor- en nadelen, net als het behandelprogramma van Trubendorffer. Wij zijn het juiste startpunt om te kijken op welke manier jij het beste van jouw verslaving af geholpen kan worden, of dat nu in de afkickkliniek in Zwolle is, of ambulant bij Trubendorffer.


Opname in een afkickkliniek in Zwolle

Wanneer je kiest voor een afkickkliniek in Zwolle, hoef je geen rekening te houden met je naasten en met verplichtingen als werk of studie tijdens de behandeling. Wel is de overgang vaak groot na ontslag uit een afkickkliniek voor alcohol of drugs in Zwolle. Je moet wennen aan je leven buiten de verslavingskliniek in Zwolle. Het verschilt per verslaving en per persoon of een opname in een afkickkliniek geschikt is. Er zijn verschillende behandelmethodes beschikbaar.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Passende verslavingszorg in Zwolle en omgeving

Wanneer je kiest voor verslavingszorg bij Trubendorffer, woon je thuis en kom je regelmatig naar één van onze behandellocaties. Tijdens de behandeling kun je gewoon naar je werk of school en heb je vertrouwde mensen om je heen. Bovendien kun je alles wat je leert, meteen in de praktijk brengen. Daarmee is jouw kans op blijvend herstel vaak het grootst.

In sommige gevallen van een drugs-, alcohol-, of medicijnverslaving, is de kans op blijvend herstel groter wanneer je eerst een korte detox behandeling volgt in een afkickkliniek in Zwolle of ergens anders. Daarbij word je voor korte tijd wél intern opgenomen, dit kan een positief effect op jouw afkickproces hebben. Of een detox behandeling in een afkickkliniek voor jou aan te raden valt, kun je het beste contact opnemen met Trubendorffer. Onze experts helpen jou graag om te kijken wat de best passende behandelmethode voor jouw verslaving is.


Herstel van je verslaving bij Trubendorffer

Sommige mensen vinden het prettig om niet in hun eigen stad behandeld te worden voor verslaving. Trubendorffer heeft geen locatie in Zwolle, maar onder andere wel in Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Vind je de reisafstand toch te groot? Dan verwijzen wij je naar een goede afkickkliniek in Zwolle. Bel vandaag nog 0800 999 999 8 voor een eerste gesprek bij Trubendorffer. We kijken samen welke behandeling bij jou past. Zo maken we een mooi begin aan een leven zonder verslaving.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.