Afkickkliniek Voorthuizen

Verslavingszorg op maat

Zoek je een afkickkliniek voor drugs in Voorthuizen? Of wil je naar een verslavingskliniek in Voorthuizen om van je verslaving aan bijvoorbeeld gamen, seks of eten af te komen? Er zijn verschillende mogelijkheden voor een behandeling. Je kunt ook herstellen van je verslaving terwijl je thuis blijft wonen. Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer  volg je op één van onze locaties terwijl je thuis woont. Wij zijn geen afkickkliniek en hebben geen behandellocatie in Voorthuizen, maar je komt dan bijvoorbeeld regelmatig naar onze behandellocatie in Utrecht.  Samen met jou kijken we welke behandelmethode het beste bij jou past en of opname in een afkickkliniek in Voorthuizen nodig is.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Verslavingszorg in Voorthuizen

Ongeveer 2 miljoen Nederlanders zijn verslaafd. Ben jij één van deze verslaafden en overweeg je opname in een afkickkliniek voor alcohol in Voorthuizen of behandeling voor een andere verslaving? Dan is er een aantal keuzes. Je kunt kiezen voor opname in een afkickkliniek, bijvoorbeeld in Voorthuizen, of je kiest voor ambulante verslavingszorg. Hierbij blijf je in je eigen omgeving wonen en herstel je van je verslaving terwijl je regelmatig één van onze behandellocaties bezoekt voor professionele begeleiding. Ook is het mogelijk om eerst een korte detox behandeling te volgen in een passende afkickkliniek, om van heftige ontwenningsverschijnselen af te komen. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de behandelmethode die het best bij jou past.


Opname in een afkickkliniek in Voorthuizen

Naar een afkickkliniek voor drugs of een andere verslaving in Voorthuizen is een grote stap. Je wordt intensief behandeld en kan je een tijd helemaal op je herstel richten. Een nadeel van opname in een afkickkliniek voor alcohol in Voorthuizen kan zijn dat je tijdens de opname geen steun kan vinden van familie en vrienden, omdat je afgesloten bent van de buitenwereld. Ook kun je je dagelijkse bezigheden als werk, studie en hobby’s niet uitvoeren.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Opname in een verslavingskliniek in Voorthuizen is niet voor iedereen altijd nodig. Wij bieden ambulante behandelingen voor verslaving aan. Bij deze behandelmethode woon je thuis en ga je regelmatig naar één van de behandellocaties voor persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Alles wat je leert, kun je meteen toepassen in jouw dagelijks leven. Daarmee is de kans op een terugval vaak een stuk kleiner.

We hebben al veel mensen kunnen helpen met deze behandelmethode, maar voor sommigen kan opname in een verslavingskliniek in Voorthuizen of in een andere passende verslavingszorginstelling ook een passende optie zijn. Zo kan een korte detox behandeling voorafgaand aan de ambulante behandeling bij Trubendorffer soms extra bevorderlijk werken voor jouw herstel. Vaak is dat het geval bij drugs-, alcohol-, of medicijnverslaving. Onze hulpverleners kijken samen met jou naar de behandeling die het beste bij jouw verslaving past. Je vindt onze locaties in onder andere Utrecht, Den Bosch en Nijmegen.


Herstellen van je verslaving

Wil je meer weten over het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer, of wil je erachter komen welke behandelmethode het meest geschikt is voor jou? Bel dan 0800 999 999 8, we helpen je graag verder. We hebben geen behandellocatie in Voorthuizen maar helpen je graag bij onze locatie in bijvoorbeeld Utrecht. Wil je liever naar een afkickkliniek? Ook dan kun je ons bellen, wij kunnen je gericht verwijzen naar een geschikte afkickkliniek.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.