Afkickkliniek Voorthuizen Verslavingszorg op maat

Zoek je een afkickkliniek voor drugs in Voorthuizen? Of wil je naar een verslavingskliniek in Voorthuizen om van je verslaving aan bijvoorbeeld gamen, seks of eten af te komen? Je kunt ook thuis herstellen van je verslaving. Het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose volg je op één van onze locaties terwijl je thuis woont. Opname in een afkickkliniek in Voorthuizen is dus niet altijd nodig.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel +3108009999998

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Verslavingszorg in Voorthuizen

Ongeveer 2 miljoen Nederlanders zijn verslaafd. Ben jij één van deze verslaafden en overweeg je opname in een afkickkliniek voor alcohol in Voorthuizen of behandeling voor een andere verslaving? Dan heb je eigenlijk 2 keuzes. Of je kiest voor opname in een afkickkliniek in Voorthuizen – of je kiest voor ambulante verslavingszorg zodat je in Voorthuizen blijft wonen en thuis herstelt van je verslaving.


Opname in een afkickkliniek in Voorthuizen

Naar een afkickkliniek voor drugs in Voorthuizen is een grote stap. Je wordt intensief behandeld en kan je een tijd helemaal op je herstel richten. Een nadeel van opname in een afkickkliniek voor alcohol in Voorthuizen is dat je tijdens de opname geen steun hebt van familie en vrienden. Ook kun je je dagelijkse bezigheden als werk, studie en hobby’s niet uitvoeren.


Ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer

Opname in een verslavingskliniek in Voorthuizen is niet altijd nodig. Wanneer je kiest voor ambulante verslavingszorg bij Trubendorffer, woon je thuis en ga je regelmatig naar één van de behandellocaties voor persoonlijke begeleiding en deelname aan zelfhulpgroepen. Alles wat je leert, kun je meteen toepassen. Daarmee is de kans op een terugval een stuk kleiner. Je vindt onze locaties in onder andere Utrecht, Den Bosch en Nijmegen.


Herstellen van je verslaving<h/4>
Wil je meer weten over het intensieve behandelprogramma van Trubendorffer? Bel dan 0800-999 9998. Wil je liever naar een afkickkliniek in Voorthuizen? Dan kunnen wij je gericht verwijzen.

☎ Bel +3108009999998