Afkickkliniek Vught

En omgeving

Als je worstelt met een verslaving, en je bent op zoek naar hulp in Vught dan is het begrijpelijk dat je eerste gedachte waarschijnlijk gaat naar een afkickkliniek Vught. Een afkickkliniek lijkt wellicht de enige juiste keuze, maar wat als je helemaal niet voor een langere tijd weg wilt van huis? Je hebt waarschijnlijk verplichtingen, zoals je werk en een gezin. Gelukkig is er een alternatief. Trubendorffer biedt unieke ambulante behandelingen aan, wat betekent dat je wekelijks langs kunt komen op een behandellocatie in de buurt van Vught om aan je verslaving te werken. En het beste van alles? Trubendorffer heeft geen behandellocatie in Vught, maar we hebben wel 2 behandellocaties in Brabant, namelijk in Den Bosch en Tilburg.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wanneer naar een afkickkliniek in Vught?

Het is begrijpelijk dat je overweegt om naar een afkickkliniek Vught te gaan als je worstelt met een verslaving. Misschien denk je dat een intensieve behandeling waarbij je voor een langere periode uit je omgeving wordt gehaald de beste optie is. Maar je kunt er ook voor kiezen om thuis te blijven wonen zonder dat je opgenomen hoeft te worden!

Met onze ambulante behandelingen kom je wekelijks langs op een van onze behandellocaties, waar je individuele therapie, groepssessies en andere ondersteunende activiteiten zult bijwonen. Deze intensieve en regelmatige contactmomenten stellen je in staat om te stoppen met je verslaving zonder dat je naar een afkickkliniek in Vught gaat.

Afkickkliniek Vught? Werk thuis aan je verslaving

Werken aan je verslaving terwijl je thuis woont biedt meerdere voordelen. Ten eerste hoef je niet je dagelijkse leven te onderbreken of je vertrouwde omgeving te verlaten door naar een afkickkliniek in Vught te gaan. Dit kan een enorme bron van stress en angst wegnemen, waardoor je je meer op je gemak voelt tijdens je behandelperiode. Bovendien kun je de sessies plannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, waardoor je meer controle hebt over je agenda en verplichtingen.

Daarnaast bieden online behandelingen, in overleg met je behandelaar, de mogelijkheid om meer flexibiliteit te integreren tijdens je behandeling bij Trubendorffer. Als je bijvoorbeeld reist voor werk of andere verplichtingen hebt, hoef je je behandeling niet te onderbreken. Je kunt eenvoudig inloggen en online deelnemen aan je sessie, waar je ook bent. Dit maakt het gemakkelijker om consistent te blijven en de voortgang in je herstel te behouden, zelfs in uitdagende situaties. Belangrijk om te weten: alleen met goedkeuring van je behandelaar kun je online behandeling bij Trubendorffer volgen.

Trubendorffer helpt bij verslaving

Ben je op zoek naar een afkickkliniek in Vught en worstel je met een verslaving? Weer dat je er niet alleen voor staat. Trubendorffer kan je helpen met twee behandellocaties in Brabant, namelijk in Den Bosch en Tilburg. Onze deskundige hulpverleners bieden ondersteuning en begeleiding bij het overwinnen van je verslaving. Of je nu kampt met alcoholisme, drugsverslaving, gokproblemen of een andere verslaving, wij zijn er voor jou.

Ben je klaar om de eerste stap te zetten naar een leven zonder verslaving? Neem dan vandaag nog contact met ons op via 0800-999 999 8 voor een intakegesprek. We staan klaar om je te helpen op weg naar een gezonder, gelukkiger en verslavingsvrij leven.
☎ Bel 0800 - 999 999 8