behandelingen en groepen

via Zoom

Beste cliënt,

Vanwege het coronavirus is besloten om zoveel mogelijk behandelingen en groepen fysiek niet door te laten gaan op onze locaties maar wel aan te bieden via Zoom. Dit geldt tot nader order.

Klik hier voor een overzicht van al onze groepen.

Individuele sessies via ZOOM:
Met ingang van 13-3-2020 vinden individuele sessies zoveel mogelijk plaats via ZOOM. Alleen bij wijze van uitzondering kunnen individuele sessies plaats vinden op de locaties. Jouw persoonlijke (regie)behandelaar of een Trubendorffer contactpersoon zal contact met je opnemen om de afspraken via telefoon of ZOOM in te plannen. Dit zal zoveel mogelijk gelijk blijven aan de tijden van jouw huidige afsprakenreeks.

Is het voor jou niet mogelijk om de afspraken via ZOOM door te laten gaan? Neem dan contact op met je behandelaar om hierover afspraken te maken.

Groepen via ZOOM:
Wij bieden de mogelijkheid aan om al onze groepen via ZOOM te volgen. Wil je hierbij aansluiten dan kun je op deze link klikken. Daarna klik je rechtsboven op ‘Join a meeting’. Wanneer je hierop hebt geklikt kun je je aanmelden met een Meeting-ID. Elke locatie heeft een eigen Meeting-ID. De Meeting-ID kun je opvragen bij jouw behandelaar.

Is het voor jou niet mogelijk om aan een ZOOM groep mee te doen? Neem dan contact op met jouw behandelaar.

Klik hier voor een overzicht van al onze groepen.

Ondanks deze bijzondere situatie zijn wij er trots op dat we door kunnen gaan met de behandelingen. Als je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen. Wij houden je daarnaast per e-mail op de hoogte van veranderingen in het beleid.