We kunnen niet wachten…

Om je 18 september op de Dag van Herstel 2021 te zien!

Erkenning en herkenning geven aan mensen die zich iedere dag weer inzetten voor hun herstel, dat is waar ons hart sneller van gaat kloppen. Daarom zijn wij ook trotse deelnemer van de Dag van Herstel op 18 september 2021 in Den Bosch!


De Dag van Herstel is een bijzondere dag waarop kwetsbaarheid en plezier samengaan. Zo zijn er mensen die komen spreken of een optreden komen geven zoals: Leontien van Moorsel, Dr. Rodger Meyer, Ralf Mohren, Geraldine Kokx, Mads Wittermans, Bonnie St Claire, Najib Amhali en Dj Adaro en MC DA Syndrome. Daarnaast heb je ook de kans om je eigen verhaal te delen met anderen die in herstel zijn of te luisteren naar de mooie verhalen van anderen.


Ook wij delen mee in het plezier en de inspiratie die de Dag van Herstel ongetwijfeld gaat brengen. Vanuit onze eigen stand staan de toppers van Trubendorffer voor je klaar om er samen met jou een top dag van te maken. We kunnen niet wachten, dus kom gezellig even langs! Kaartjes zijn te koop via: https://www.lef-magazine.nl/dagvanherstel/ticket. Voor 29,50 beleef je een dag vol inspiratie en plezier (en een heerlijke lunch). Tot dan!