Onze medewerkers

Maak kennis met je nieuwe collega’s

Suzan Kalmijn

(Basispsycholoog bij Trubendorffer)

Hoi allen! Ik ben Suzan en ben inmiddels al enkele jaren op allerlei manieren verbonden aan Trubendorffer. Ik heb verschillende functies (behandelaar, kwaliteitsbeheerder en medewerker onderzoek en data) en oefen die functies met veel plezier uit. In het verleden heb ik mijn stage bij Trubendorffer gelopen en heb ik ook achter de receptie gewerkt. Op die manier zie ik verschillende kanten van het bedrijf en dat vind ik ontzettend interessant! Wat mij zo aanpreekt bij Trubendorffer is de informaliteit, flexibiliteit, efficiëntie, het persoonlijke contact met cliënten en de fijne collega’s. Het mooist vind ik de filosofie van Dick aangaande het oprichten van Trubendorffer. In de bedrijfsvoering is goed de passie te merken waarmee hij Trubendorffer steeds meer gestalte geeft. Ik vind het een voorrecht om hieraan te kunnen meehelpen.

Murat Duman

(Psycholoog in opleiding tot GZ-Psycholoog bij Trubendorffer)

Bij Trubendorffer heb ik de kans gekregen om me persoonlijk en professioneel goed te kunnen ontwikkelen. Er was alle ruimte om de weg van ontwikkeling naar wens en interesse in te vullen. De sfeer, zowel in contact met cliënt als collegae, is persoonlijk en zorgt voor een inspirerende werkomgeving. Men staat open om zichzelf en de ander te verrijken met de beschikbare kennis en vaardigheden. Hierdoor voel ik mij verbonden met de organisatie en voel ik mij een belangrijk onderdeel van het team. Veel collegae zijn jong en hebben dezelfde behoefte aan steun, mogelijkheden, inspiratie en groei. Die vind ik allemaal terug bij Trubendorffer!

Stein Cox

(Client Coach bij Trubendorffer)

“Hallo, ik ben Stein Cox. Ik ben inmiddels bijna 2,5 jaar werkzaam binnen Trubendorffer. Ik ben begonnen als receptionist en sinds kort werkzaam als cliënt coach. Wat ik leuk vind aan het werken binnen Trubendorffer is dat ik echt de ruimte heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen en dat er ook vanuit Trubendorffer wordt meegedacht over hoe ik dit kan doen. Zo is er meegedacht over het volgen van een studie naast mijn werk en heb ik de kans gekregen om als cliënt coach aan de slag te gaan. Ik werk intussen op verschillende locaties en overal voelde ik mezelf al snel thuis. De informele en persoonlijke sfeer binnen de organisatie vind ik erg prettig!”