Relatieverslaving test

doe de test

Ieder mens heeft liefde en relaties met andere mensen nodig. Wanneer je op een ongezonde, obsessieve manier met een relatie bezig bent, kan het zijn dat je liefdesverslaafd bent. Ben jij verslaafd aan relaties? Doe nu de relatieverslaving test van Trubendorffer en kom erachter of jij op een ongezonde manier omgaat met je relatie. Als je meer wilt weten of van je relatieverslaving af wilt komen, helpen wij je met een effectieve ambulante therapie. Je hoeft daarbij niet te worden opgenomen in een kliniek, maar volgt de behandeling gewoon in je eigen leefomgeving.

Doe de
relatieverslaving test

➤ Plan jouw intake ☎ Bel nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Wanneer ben je verslaafd aan de liefde?

Doe nu de relatieverslaving test (codependency test) van Trubendorffer en kom erachter of je verslaafd bent aan de liefde. Kenmerken van een relatieverslaving zijn:

  • Je leven wordt beheerst door de relatie
  • Je overspoelt je partner met liefde en zorg en verwacht dat je die ook terugkrijgt
  • Je laat jezelf en je partner jouw grenzen overschrijden
  • De relatie gaat ten koste van je eigen geluk en gezondheid
  • Ondanks de negatieve gevolgen kun je toch niet stoppen met de relatie

Uitslag van de relatieverslaving test

In de relatieverslaving test beantwoord je een aantal vragen over je relatie en de manier waarop jij daarmee omgaat. Uit de uitslag van de codependency test blijkt of jij mogelijk verslaafd bent aan relaties. Als de uitslag van de liefdesverslaving test aangeeft dat je mogelijk een relatieverslaving hebt, neem dan contact op met Trubendorffer voor meer informatie en het afkicken van je relatieverslaving. De relatieverslaving test van Trubendorffer is anoniem en je antwoorden worden niet opgeslagen.

Behandeling van liefdesverslaving bij Trubendorffer

Blijkt uit de relatieverslaving test dat jij mogelijk liefdesverslaafd bent? Neem dan contact op met Trubendorffer voor meer informatie en een intakegesprek. Wij zijn een erkende GGZ-instelling en helpen je op een professionele en persoonlijke manier van je verslaving af. Bel ons op 0800-999 9998 en begin aan een leven met gezonde relaties.


Heb jij vragen naar aanleiding van je gameverslaving test? Bel 0800-999 999 8. Voor meer informatie over gameverslaving kun je contact met ons opnemen: Trubendorffer.
☎ Bel 0800 - 999 999 8

”Categorie: Relatieverslaving