Van verslaafde naar directeur zes behandellocaties

Dick Trubendorffer

2 juli 2019, geplaatst door Trubendorffer

Dit filmachtige verhaal gaat over Dick Trubendorffer. Vroeger een verslaafde aan drugs en alcohol, en nu directeur is van zes verslavingsklinieken. 

Dit filmachtige verhaal gaat over Dick Trubendorffer. Vroeger een verslaafde aan drugs en alcohol, en nu directeur is van zes verslavingsklinieken. Dick groeide op in Amsterdam en ontspoorde op jonge leeftijd. Drank, drugs en geweld voerde de boventoon van zijn jonge jaren. Toen hij na 17 jaar verslaving genoeg had van zijn leven, vroeg hij om hulp. De hulp die hij kreeg was zo slecht dat hij na zijn eigen afkickproces zelf een kliniek is gestart. Een interessant gesprek met iemand die neergeschoten is, een spirituele ontwaking kreeg nadat hij niet meer verder wilde leven en vanaf toen besloot keihard aan zichzelf te werken. Hij nam volledig eigenaarschap over alles in zijn leven en helpt nu andere om hetzelfde te doen.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/YAc8gYocEpQ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>