Vacature hbo-behandelaar of Basispsycholoog

KOM JIJ BIJ ONS TEAM?

Ben jij opzoek naar een interessante functie als HBO-behandelaar (SPH, MWD, social work, GGZ-agoog, SPV, EVD-niveau 6) of basispsycholoog, pak dan nu je kans en kom bij ons werken! Bij Trubendorffer helpen wij cliënten van hun gedrag- en/of middelenverslaving af te komen. Door middel van onze ambulante behandeling worden onze cliënten begeleid vanuit hun eigen leefomgeving om hun herstel op te pakken.

Met onze werkwijze die gericht is op abstinentie, steun van lotgenoten en het terug vinden van zingeving, is ons doel zoveel mogelijk mensen in Nederland met een verslaving te helpen. Samen met een team van enthousiastelingen met bijvoorbeeld psychologen , psychiaters, verpleegkundigen en verslavingsartsen gaan we iedere dag die uitdaging aan.

Bekijk hier onze vacatures

De HBO-behandelaar of psycholoog: voor ons onmisbaar!

Als organisatie die gepassioneerd is over het bieden van de best mogelijke behandeling weten we hoe waardevol HBO-behandelaren en psychologen zijn. Als aanwinst bij ons team help jij ons bij onze doelstelling om de wachtlijsten in de GGZ dit jaar nog te verminderen! Je ondersteund ons team door zelfstandig ambulante behandeling uit te voeren bij cliënten die kampen met verslavingsproblematiek of een dubbele diagnose. Jouw verantwoordelijkheid als ligt onder andere bij het uitvoeren van intakes, individuele behandelgesprekken en e-health. Je draagt zorg voor rapportages en registreert je eigen werkzaamheden. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar in een team van mensen met dezelfde passie.


Zijn wij een match?

Wij zoeken een korte termijn collega’s en voor hen die dit jaar nog 200 uur bij ons komen werken doen we iets extra’s. In ons trainingscentrum aan de Costa Blanca in Spanje bieden we je in het nieuwe jaar een clinic verslavingszorg aan. Tijdens een het verblijf duik jij samen met andere (nieuwe) collega’s tijdens de clinic verslavingszorg in het werkveld. Huisvesting en vlucht regelen wij voor je.

Ben jij een HBO-behandelaar (SPH, MWD, social work, GGZ-agoog, SPV, EVD-niveau 6) of psycholoog met een afgeronde WO studie? Heb je affiniteit met de werkwijze van Trubendorffer en ben jij klaar voor de uitdaging om de wachtlijsten in de GGZ aan te pakken? Ben je flexibel inzetbaar voor minimaal 16 uur per week? Ben je veerkrachtig en doelgericht? Dan zijn wij opzoek naar jou! Neem deze week nog contact met ons op via deze vacaturelink.