Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Werken bij Trubendorffer

Werken bij Trubendorffer betekent werken in een dynamische, innovatieve organisatie in de verslavingszorg waarin groei en ontwikkeling centraal staat. We werken vanuit onze kernwaarden; persoonlijk, toegewijd en doelgericht. Dit zie je terug in onze manier van werken met cliënten maar ook in hoe wij onderling samenwerken met collega’s.

Ben jij benieuwd hoe het is om bij Trubendorffer te werken in een behandelinhoudelijke functie of een staffunctie? Lees dan snel verder over onze cultuur, geschiedenis, onze medewerkers en bekijk onze vacatures.

Belangrijke toegevoegde waarde waarover onze collega’s beschikken om de juiste Trubendorffer cultuur neer te zetten is het hebben van een onwankelbaar geloof in het enorme groeipotentieel van niet alleen cliënten die worstelen met tijdelijke problemen, maar ook van zichzelf!

We zijn specialist en koploper in Nederland op het gebied van innovatieve ambulante verslavingszorg en mede hierdoor sterk groeiend. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele sfeer, korte lijnen, veel dynamiek en veel diversiteit. We hebben nu 160 medewerkers, verdeeld over 5 behandellocaties( Amsterdam, Tilburg, Utrecht, Nijmegen en Den Haag) in Nederland en ons hoofdkantoor in Amsterdam.

Als je werkt bij Trubendorffer ken je jezelf goed, weet je waar je energie van krijgt en waar je goed in bent. Je haalt plezier uit werken in een organisatie die continu wil innoveren en verbeteren. Een beetje spiritualiteit is je niet vreemd omdat dit bijdraagt aan zingeving en groei.

In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Daar maakte hij kennis met de Twaalfstappen methode. Sindsdien is Dick dag in, dag uit clean. Uit ergernis dat deze methode in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2004 Trubendorffer, hulp bij verslaving.

Onze toegankelijke en effectieve behandelwijze, het ontbreken van wachtlijsten en het voor Nederland ongehoorde succespercentage zorgden binnen een jaar voor een officiële erkenning van de overheid. Sindsdien is het hard gegaan. Dit jaar behandelen we meer dan duizend mensen bij Trubendorffer.

 

Onze medewerkers

Jacqueline Loeffen, GZ-Psycholoog
Sinds 2013 werk ik bij Trubendorffer en nog dagelijks ga ik met veel plezier naar mijn werk.  Ik heb vertrouwen in de visie en het concrete programma en het werken in een  krachtige, resultaatgerichte organisatie bevalt me. Veranderingen vinden soms in een hoog tempo plaats wat veerkracht en verandervermogen van medewerkers vergt. Dat er hoge eisen gesteld worden vind ik prima, het stimuleert me voortdurend om scherp te blijven op de verschillende belangen en  wat ik zelf van waarde vind. Onze cliënten zijn in mijn beleving  bijzonder moedig, mijn collega’s enthousiast, gedreven en ambitieus, dus dagelijks heb ik het genoegen te werken met interessante, daadkrachtige mensen. Geen wonder dat ik een werkdag steeds weer met voldoening en energie kan afsluiten.

Jacqueline Loeffen_DSC8158

Suzan Kalmijn, Psycholoog
Hoi allen! Ik ben Suzan en ben inmiddels al enkele jaren op allerlei manieren verbonden aan Trubendorffer. Ik heb verschillende functies (behandelaar, kwaliteitsbeheerder en medewerker onderzoek en data) en oefen die functies met veel plezier uit. In het verleden heb ik mijn stage bij Trubendorffer gelopen en heb ik ook achter de receptie gewerkt. Op die manier zie ik verschillende kanten van het bedrijf en dat vind ik ontzettend interessant! Wat mij zo aanpreekt bij Trubendorffer is de informaliteit, flexibiliteit, efficiëntie, het persoonlijke contact met cliënten en de fijne collega’s. Het mooist vind ik de filosofie van Dick aangaande het oprichten van Trubendorffer. In de bedrijfsvoering is goed de passie te merken waarmee hij Trubendorffer steeds meer gestalte geeft. Ik vind het een voorrecht om hieraan te kunnen meehelpen.

Suzan Kalmijn_DSC8178

Murat Duman, Psycholoog i.o. tot GZ-Psycholoog
Bij Trubendorffer heb ik de kans gekregen om me persoonlijk en professioneel goed te kunnen ontwikkelen. Er was alle ruimte om de weg van ontwikkeling naar wens en interesse in te vullen. De sfeer, zowel in contact met cliënt als collegae, is persoonlijk en zorgt voor een inspirerende werkomgeving. Men staat open om zichzelf en de ander te verrijken met de beschikbare kennis en vaardigheden. Hierdoor voel ik mij verbonden met de organisatie en voel ik mij een belangrijk onderdeel van het team. Veel collegae zijn jong en hebben dezelfde behoefte aan steun, mogelijkheden, inspiratie en groei. Die vind ik allemaal terug bij Trubendorffer!

Murat Duman_DSC7661

Stein Cox, Client Coach
Hallo, ik ben Stein Cox. Ik ben inmiddels bijna 2,5 jaar werkzaam binnen Trubendorffer. Ik ben begonnen als receptionist en sinds kort werkzaam als cliënt coach. Wat ik leuk vind aan het werken binnen Trubendorffer is dat ik echt de ruimte heb gekregen om mijzelf te ontwikkelen en dat er ook vanuit Trubendorffer wordt meegedacht over hoe ik dit kan doen. Zo is er meegedacht over het volgen van een studie naast mijn werk en heb ik de kans gekregen om als cliënt coach aan de slag te gaan. Ik werk intussen op verschillende locaties en overal voelde ik mezelf al snel thuis. De informele en persoonlijke sfeer binnen de organisatie vind ik erg prettig!

Stein Cox_DSC7511