Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Testimonials

Het verhaal van John *

“Het stoppen met mijn drank en coke verslaving vond ik eigenlijk nog niet eens het moeilijkst. Het op lange termijn volhouden is de grootste uitdaging, hetgeen me gelukt is door de intensieve behandeling bij Trubendorffer. Dat er iets moest veranderen wist ik natuurlijk al lang, maar ik bleef het maar uitstellen. Totdat ik tegen een enorme muur aanliep en wist dat dit niet meer verder kon zo.

Dankzij de intensieve en persoonlijke begeleiding is het mij in enkele maanden gelukt om al mijn verslavingen onder controle te krijgen. Door diep te graven en de confrontatie met mezelf aan te gaan, door moeilijke vragen te stellen en situaties uit het verleden niet onbesproken te laten. Dat was voor mij het recept voor een nieuw leven waarin ik weer tot bloei kwam en weer trots op mezelf durf te zijn.

Trubendorffer heeft mij de omgeving en structuur geboden waar ik zo naar op zoek was. Al in het eerste kennismakingsgesprek voelde ik al dit ik hier goed zat. Een luisterend oor, een duidelijke aanpak en aandacht voor mij als persoon. Trubendorffer heeft mij altijd precies geboden wat ik op dat moment nodig had.”

*naam is veranderd

Het verhaal van Ben

Nadat ik wegens een uit de hand gelopen belangstelling voor het bezoeken van pornografische websites professionele hulp heb gezocht kwam ik bij Trubendorffer terecht.

Bij de intake kwam ter sprake dat ik volledig akkoord moest gaan met de voorwaarden. Daarin stond onder meer dat tijdens de behandeling het gebruik van alcohol niet was toegestaan. Hier zag ik in eerste instantie het nut niet van in maar ben er desondanks mee akkoord gegaan. Ik ben toen met de nodige reserves aan de behandeling begonnen.

Welnu, de sessies heb ik als zeer positief ervaren mede door de persoonlijke benadering van de psycholoog. Tijdens de sessies waren de onderwerpen heel sterk op de oorzaken en achtergronden van ongewenst gedrag gericht. Ook bij de gespreksgroep van Dick heb ik veel geleerd over verslaving en het omgaan er mee.

Maar de grootste verassing was voor mij de uitdaging van het niet gebruiken van alcohol. Dit bleek moeilijker te zijn dan ik verwachtte en heb me dan ook op advies aangesloten bij een AA gemeenschap.

Daarna is er een compleet andere wereld voor mij opengegaan met nieuwe contacten en een grote mate van herkenning. Sinds die tijd leef ik bewust met het omgaan en het vroegtijdig herkennen van situaties die een valkuil kunnen zijn., waarbij de opgedane ervaring een grote steun is.

Afsluitend kan ik terugzien op een heel positieve behandeling door het team van Dick Trubendorffer.

Het verhaal van Maurice *

Onlangs ben ik door Trubendorffer behandeld voor mijn seksverslaving.  Mijn gedrag was onbeheersbaar geworden en heeft grote schade  aangericht in mijn privéleven. Via internet vond ik Trubendorffer. Wat mij aansprak waren de korte wachttijden en de klantgerichte  benadering. De behandeling kon ik goed combineren met mijn werk. Ik werd direct via de hulplijn te woord gestaan en men was vriendelijk en deskundig. De sfeer die ik ervaarde bij de behandeling hielp mij mijn zelfvertrouwen terug te vinden en steunde mij bij het praten over mijn situatie met vrienden en familie. De behandeling van Trubendorffer kent een duidelijk stappenplan en is gericht op mijn persoonlijke situatie. Zodoende kreeg ik inzicht in mijn onvervulde verlangens, vluchtpatronen en irrationele gedrag en heb ik geleerd hoe ik de verleiding kan weerstaan. Ik ben terug aan het stuur.

*naam is veranderd