Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Cliëntenraad van Trubendorffer

Als je zorg nodig hebt, is het natuurlijk belangrijk dat deze van goede kwaliteit is en dat alles voor jou als cliënt zo goed mogelijk geregeld is. Eén van de zaken, die hiervoor in de wet geregeld zijn, is dat cliënten via cliëntenraden mogen meepraten met het management van zorginstellingen over onderwerpen die hen aangaan.

Ook Trubendorffer heeft een cliëntenraad.  Een cliëntenraad heeft instemmingsrecht als het gaat om bijvoorbeeld veiligheid en gezondheid. Dit betekent dat de leiding van de zorginstelling voor deze onderwerpen moet luisteren naar de cliëntenraad. Verder mogen cliëntenraden adviezen geven over bijvoorbeeld fusies, reorganisaties, verhuizingen en het beleid binnen zorginstellingen.

In de cliëntenraad zitten cliënten en ex-cliënten van Trubendorffer. Momenteel bestaat de cliëntenraad uit vijf leden. De raadsleden halen hun informatie over kwaliteit van zorg bij de cliënten, door het organiseren van spreekuren op de diverse zorglocaties. Zij bespreken dit als cliëntenraad met de directie.

Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact opnemen met onze cliëntenraad via clientenraad@trubendorffer.nl