Open dagen

2020

Update:
Vanwege het coronavirus is besloten dat alle open dagen  worden afgelast.

Ondanks deze bijzondere situatie zijn wij er trots op dat we door kunnen gaan met de behandelingen. Als je vragen hebt mag je altijd contact met ons opnemen. Wij houden je daarnaast per e-mail op de hoogte van veranderingen in het beleid.


Trubendorffer heeft al meerdere keren haar deuren geopend tijdens de Open Dagen op onze behandellocatie in Amsterdam. Voor het eerst openen we nu ook onze deuren op alle andere locaties. Zo is het voor iedereen mogelijk om een kijkje te komen nemen achter de schermen.

Kom gezellig langs op onze Open Dag die in het teken staat van herstel en bezoek het levensverhaal van Dick Trubendorffer vertelt door Dick Trubendorffer zelf. Daarnaast kun je een workshop bezoeken die wordt gegeven door één van de behandelaren van Trubendorffer, over allerlei interessante onderwerpen die over verslaving gaan. Tot slot wordt de dag afgesloten met een groep van Dick Trubendorffer.

Het doorlopende programma is geschikt voor jong en oud, familie en vrienden. Dus ook als je geen verslaving hebt of geen workshop wil volgen ben je van harte welkom om bij ons naar binnen te lopen.


Datums

9 maart, maandag – Den Haag
14 maart, zaterdag – Tilburg
23 maart, maandag – Nijmegen
27 maart, vrijdag – Utrecht
6 april, maandag – Amsterdam (Geschutswerf)
18 mei, maandag – Den Bosch


Programma

13.00 uur Openingswoord
13.30 uur Levensverhaal van Dick Trubendorffer
14.30 uur Tussendoortje met mogelijkheid hapje/frisje
14.45 uur Workshop
15.45 uur Tussendoortje met mogelijkheid hapje/frisje
16.00 uur Groep van Dick Trubendorffer


Levensverhaal Dick Trubendorffer

In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is Dick sinds 31 januari 1996 volledig clean. Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2005 zijn eigen kliniek: Trubendorffer.


Workshop

Tijdens de Open Dag geeft een behandelaar van Trubendorffer een workshop die verbonden is aan het thema: ‘verslaving’.


Groep van Dick Trubendorffer

De dag wordt afgesloten met een groep begeleid door Dick Trubendorffer. Deze groepen zijn een zeer belangrijk onderdeel van de behandelmethode van Trubendorffer. Tijdens de groep wissel je ervaringen uit en ondersteun je elkaar. De groep geeft je de steun en de kracht om te herstellen van jouw verslaving.