XTC thuis

Met partner

Denk jij wel eens aan thuis XTC gebruiken? XTC thuis, met je partner bijvoorbeeld, kan een veilige en fijne manier zijn om XTC te gebruiken. Hoewel het beter is om helemaal geen drugs te gebruiken, kan je nieuwsgierig zijn naar het gebruiken van XTC. Thuis op de bank, in een vertrouwde omgeving, beperk je in elk geval sommige risico’s. Op deze pagina lees je meer over thuis XTC gebruiken.

Gebruik je regelmatig XTC en wil je daarmee stoppen? Dat kan en hoef je gelukkig niet alleen te doen. De professionals van Trubendorffer helpen je graag. Plan een intakegesprek of praat met één van onze medewerkers.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Thuis XTC gebruiken

XTC is een oppepende drugs waar je wakker, vrolijk en energiek van wordt. Het is daarom populair op feestjes en festivals om te ‘spacen’ van XTC. Maar er zijn ook mensen die thuis XTC gebruiken. Misschien ben je juist benieuwd hoe het is om XTC thuis, op de bank, te gebruiken. Je kan dezelfde trip ervaren, zonder de prikkels en drukte van een feest. Wil je thuis XTC gebruiken? Bedenk dan dat thuis ‘spacen’ nog steeds risico’s heeft. Je loopt bijvoorbeeld het risico op oververhitting. En door tandenknarsen kan je je gebit beschadigen. Van XTC krijg je dorst. Pas wel op dat je niet te veel drinkt. Er bestaat een kans op watervergiftiging. Als je je niet goed voelt en je gaat thuis XTC gebruiken, kun je bang worden en een paniekaanval krijgen.

De belangrijkste gevaren op een rij: 

  • Oververhitting. Zorg voor frisse lucht.  
  • Watervergiftiging. Drink niet te veel als je dorst hebt, maar drink een normale hoeveelheid water. 
  • Tandenknarsen. Door de spanning op je kaken kan je schade oplopen aan je gebit. 
  • Paniekaanval. Als je je niet goed voelt voordat je XTC gebruikt, kan je last krijgen van een ‘bad trip’. Bedenk dat dit komt door de XTC en dat het uiteindelijk vanzelf overgaat. 

XTC thuis: tips

Gebruik je XTC thuis? Tips voor de mensen die XTC thuis gebruiken zijn vergelijkbaar met tips voor drugs gebruiken op een feestje. De belangrijkste tip is om drugs van tevoren te testen: zo weet je wat erin zit. Wees extra voorzichtig met gebruik als je je niet goed voelt. Neem je XTC thuis met je partner? Dan kan het aan te raden zijn om er een derde, nuchter, persoon bij te hebben. Het is niet aan te raden om XTC alleen thuis te gebruiken. Als er iets misgaat, bijvoorbeeld als je in een bad trip belandt, is er niemand in de buurt om te helpen.

Wil je toch XTC gebruiken? Denk dan aan deze tips: 

  • Laat drugs van tevoren testen. 
  • Neem het niet als je je fysiek of mentaal slecht voelt. 
  • Zorg ervoor dat er iemand in de buurt nuchter blijft. 

Trubendorffer helpt je afkicken

Ben je klaar om te stoppen met XTC? Trubendorffer helpt: we bieden een ambulante behandeling. Zo kan je gewoon thuis blijven wonen. Je komt een paar keer per week naar één van onze locaties voor een behandeling op maat en groepsgesprekken. Zo zorgen we ervoor dat je van je drugsgebruik afkomt. Neem nu contact op door te bellen naar 0800-999 9998 en leer over onze behandelmogelijkheden.
☎ Bel 0800 - 999 999 8