Welke XTC-pil heb ik?

Weet wat je neemt

Welke XTC-pil heb ik? XTC-pillen zijn er in alle soorten en maten. Er zijn pillen in omloop in alle kleuren van de regenboog en in allerlei verschillende vormen. Je kan het beste helemaal geen drugs gebruiken. Als je toch gebruikt, is het verstandig om je af te vragen: welke XTC-pil heb ik? Laat je pil daarom van tevoren testen. Zo weet je wat erin zit en wat je neemt. Op deze pagina lees je meer over XTC-pillen en waar je op moet letten.

Wil jij graag stoppen met drugs maar vind je dat moeilijk? Trubendorffer is er om je te helpen. Plan een intakegesprek en praat met één van onze medewerkers. We helpen je graag.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Drugspillen herkennen: zo doe je dat

Wil jij gevaarlijke drugspillen herkennen? Er zijn instanties in Nederland die de drugsmarkt in de gaten houden. Het Trimbos-instituut controleert wat er in drugs van gebruikers zit. Als er in die drugs stoffen worden gevonden die gevaarlijk zijn wordt een Red Alert uitgestuurd. Het gaat dan bijvoorbeeld om drugs met een hoge dosering MDMA of vervuilde XTC-pillen. Zo word je gewaarschuwd en kan je drugspillen herkennen. Door de Red Alert-app te downloaden en je te abonneren ben je als eerste op de hoogte. Je kan dan drugspillen herkennen en weet wat je beter niet kan slikken.

Welke XTC-pillen zijn er?

Als je wel eens XTC gebruikt, ben je misschien benieuwd: welke XTC-pillen zijn er? Een populaire vorm is de ronde pil met een smiley. Maar welke XTC-pillen zijn er nog meer? XTC-pillen zijn er in alle vormen en kleuren die je maar kunt bedenken. Soms hebben pillen het logo van een merk, band of bedrijf. Niet alleen de kleur en vorm van een pil verandert regelmatig, ook de samenstelling is elke keer verschillend. Het is daarom verstandig om drugs voor gebruik te laten testen.

Stop met XTC met Trubendorffer
Als je regelmatig drugs gebruikt en erover nadenkt om te stoppen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose bieden we ambulante behandelingen. Zo kan je in je eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Je krijgt passende begeleiding en bezoekt een paar keer per week één van onze locaties. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over de mogelijkheden van onze behandelingen.
☎ Bel 0800 - 999 999 8