Wat doet Jellinek? Vergelijkingen

Van je verslaving afkomen kan lastig zijn. Kies voor professionele hulp, want daarmee is de kans op slagen het grootst en de kans op een terugval een stuk kleiner. Er zijn verschillende instellingen die je kunnen helpen om van je verslaving af te komen. Daarvoor kun je bijvoorbeeld naar een Jellinek kliniek. Maar wat is Jellinek precies? En wat doet Trubendorffer en wat doet Jellinek?

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Hulp bij verslaving

Verslaving is er in vele vormen. Bijvoorbeeld afhankelijkheid van middelen zoals alcohol of drugs, maar ook aan activiteiten als gamen, seks en eten. Om van je verslaving af te komen, kun je het beste professionele hulp zoeken. Trubendorffer is een erkende GGZ-instelling met jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met een verslaving. Zo nodig werken wij samen met andere organisaties, zoals Jellinek.


Wat doet Jellinek?

Jellinek is een bekende naam als het gaat om behandeling van verslavingen, maar wat doet de Jellinek kliniek nou eigenlijk? Jellinek is een allround organisatie die zich op verschillende manieren bezig houdt met verslavingszorg. Van het bieden van informatie tot e-health en opnames om af te kicken. Je kunt naar de Jellinek kliniek als een (tijdelijke) opname noodzakelijk is. Vervolgens kunnen wij je helpen om dit vol te houden. Zo werken we samen om mensen in heel Nederland van hun verslaving af te helpen.


Wat doet Trubendorffer?

Bij Trubendorffer zijn we gespecialiseerd in ambulante behandelingen, waarbij je voor de behandeling niet wordt opgenomen in een kliniek. Wij helpen jou om thuis van je verslaving af te komen. Is opname in een kliniek zoals Jellinek wel nodig, dan kunnen we je doorverwijzen. Neem contact met ons op, zodat we samen de beste behandeling kunnen samenstellen.


Behandeling bij Trubendorffer

Neem contact op met Trubendorffer via 0800-999 9998 voor een intakegesprek. Wij bespreken dan je wensen en maken afspraken over wie wat doet. Jellinek kan je eventueel helpen als je tijdelijk opgenomen moet worden. Samen helpen we jou van je verslaving af.
☎ Praat nu met een deskundige