Vincere GGZ Alternatieven

Ben je op zoek naar een instelling voor GGZ voor verslavingszorg? Dan heb je verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar Vincere GGZ? Deze instelling is helaas niet meer actief. Als alternatief, kun je bijvoorbeeld kiezen voor Trubendorffer. Vincere staat bekend als een kliniek waar je opgenomen kunt worden om af te kicken. In tegenstelling tot Vincere GGZ blijf je bij Trubendorffer thuis wonen terwijl je ons ambulante programma volgt.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Vincere GGZ of Firenze GGZ?

De naam is afkomstig van de Italiaanse stad Florence; daarom wordt GGZ Vincere ook wel Firenze GGZ genoemd. Behalve locaties in Nederland was Vincere te vinden in Portugal. Op alle locaties was opname in een verslavingskliniek mogelijk.


Trubendorffer vs Vincere GGZ: ervaringen

Net als Vincere is Trubendorffer een erkende instelling voor GGZ die in verslavingszorg gespecialiseerd is. Waar bij Vincere de kliniek en opname voorop stond, werkt Trubendorffer met een ambulant behandelprogramma. Daarom rapporteren cliënten van Vincere GGZ ervaringen die anders kunnen zijn dan bij Trubendorffer. Veel mensen vinden het prettiger om in hun eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen en te herstellen met steun van fijne mensen om je heen. Bovendien is de overgang naar je gewone leven groter na opname in een kliniek.


Trubendorffer als alternatief voor Vincere

Er zijn veel mensen die hulp zoeken bij verslaving. Vincere is failliet en je kan hier helaas niet meer terecht. Bij Trubendorffer streven we ernaar om jou zo snel en goed mogelijk te helpen. Wij bieden ambulante verslavings behandeling voor onder andere alcohol-, telefoon-, drugs-, medicijn-, wiet-, coke- en gokverslaving


Meld je aan bij Trubendorffer

Wil je in je eigen omgeving herstellen van je verslaving? Volg dan de behandeling op één van de behandellocaties van Trubendorffer terwijl je gewoon thuis blijft wonen. Je wordt dus niet opgenomen in een kliniek, zoals bijvoorbeeld het geval was bij Vincere GGZ. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek.
☎ Praat nu met een deskundige