Verloren geld terugwinnen

Met gokken

Wie gokt neemt een risico: je kunt met je inzet geld winnen of verliezen. Dat risico is wat het spelen voor velen interessant en spannend maakt. De kick van het winnen van een mooie geldprijs is voor veel spelers onweerstaanbaar. Als je verliest, wil je verloren geld terugwinnen. Maar verlies terugwinnen is makkelijker gezegd dan gedaan. Voor sommigen kan verlies terugwinnen doorslaan in een gokverslaving. Op deze pagina lees je meer over verloren geld terugwinnen met gokken.

Vind je het moeilijk om te stoppen met gokken? Wij helpen je graag. Plan een intakegesprek of praat met één van onze medewerkers. 

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Verlies terugwinnen

Als je geld kwijtraakt met gokken, wil je dat verlies terugwinnen. Het is een natuurlijke, logische reactie om je verlies zo snel mogelijk goed te willen maken. Maar de realiteit is dat je met gokken meer verliest dan wint. Er is nooit de garantie dat spelers hun verlies terugwinnen. Gokken blijft namelijk een kansspel. Verlies terugwinnen is daarom nog niet zo makkelijk. Daarnaast is er het risico dat verlies terugwinnen uiteindelijk een gokverslaving wordt.

Verloren geld terugwinnen met gokken

Wil jij verloren geld terugwinnen met gokken? Een belangrijke tip is om alleen te spelen met geld dat je kunt missen. Je kan ook van tevoren een vast speelbedrag met jezelf afspreken. Speel dus niet met bedragen die je eigenlijk nodig hebt om huur, hypotheek of rekeningen te betalen. Verloren geld terugwinnen met gokken is nooit slim. Spelers hebben namelijk nooit de zekerheid of garantie dat ze verloren geld terugwinnen met gokken.

Trubendorffer helpt bij stoppen met gokken

Gok jij fanatiek en wil je ermee stoppen? Neem dan contact met ons op. Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpt je van je verslaving afkomen. Bij ons hoef je niet opgenomen te worden, maar je volgt een ambulante behandeling. Dat is een effectieve behandelmethode waarbij je thuis blijft wonen terwijl je een of meerdere keren per week naar een behandellocatie komt. Bel 0800-999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden.
☎ Bel 0800 - 999 999 8