Financiële problemen door gokken

Overwin je gokverslaving

Je bent al je spaargeld kwijt, weet niet meer hoe je je rekeningen moet betalen en ziet de schulden oplopen. Je zit in de financiële problemen door het gokken. Je wil graag stoppen, maar het lukt je niet. Heb je het gokken niet meer onder controle? Bij Trubendorffer – eerste hulp bij verslaving en dubbele diagnose staan we voor je klaar om je te helpen om van je verslaving af te komen.

Zet vandaag nog de eerste stap. Plan een intakegesprek of praat met één van onze medewerkers.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

 • Al 4000+ mensen gingen je voor
 • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
 • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Financiële problemen door gokverslaving

Het gokken is er waarschijnlijk langzaam ingeslopen. Wat ooit begon als een onschuldige hobby, is nu uitgegroeid tot een verslaving met grote financiële gevolgen. Je verliest steeds vaker en neemt steeds meer risico’s. Je spaargeld is verdwenen, en misschien heb je zelfs leningen afgesloten. Nu blijkt dat de prijs van het gokken hoger is dan je had verwacht. Het beïnvloedt niet alleen jou, maar ook je gezin en je werk. Gelukkig is het nooit te laat om iets te doen aan de financiële problemen door gokken.

De gevolgen van het gokken

Naast de financiële problemen door gokken, brengt een gokverslaving ook andere risico’s met zich mee.

 • Mentale problemen
  Door de verslaving kan je je somber voelen en suïcidale gedachten hebben. Je voelt je wanhopig en het lijkt soms alsof er geen uitweg meer is.
   
 • Je voelt je alleen
  Je schaamt je misschien voor je verslaving en je schulden, waardoor je sociale contacten uit de weggaat. Conflicten met vrienden, familie, collega’s en je partner kunnen je relaties onder druk zetten.
   
 • De stress wordt je te veel
  Je ervaart veel stress. Deze stress kan omslaan in lichamelijke problemen, zoals pijn op de borstkas, hoofdpijn en vermoeidheid. Stress zorgt er ook voor dat je nog meer en vaker gaat gokken. Je hoopt dat je in één keer veel geld wint, zodat je snel je financiële problemen door het gokken kan oplossen. 

Hulp bij financiële problemen door gokken

Het is belangrijk om te stoppen met gokken. Zoek professionele hulp, zodat je nieuwe schulden kan vermijden. Zelf stoppen kan moeilijk zijn. Je hoeft het gelukkig niet alleen te doen. Met een ambulante behandeling bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose kan je je verslaving overwinnen. Je blijft gewoon thuis wonen tijdens je behandeling. Wekelijks kom je naar één van onze locaties. Je hoeft niet naar een kliniek ver weg.

Ben je er klaar voor om de stap te zetten? Bel naar 0800 999 9998 voor een eerste gesprek over onze behandelmogelijkheden. We staan klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan de verslaving.
☎ Bel 0800 - 999 999 8