Detox Utrecht

Behandeling op maat

Wil je stoppen met je verslaving en woon je in het midden van Nederland, dan ben je mogelijk op zoek naar een detox kliniek in Utrecht. Met de behandeling van Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose herstel je van je verslaving terwijl je thuis woont. Dit intensieve behandelprogramma kun je ook combineren met een detox in Utrecht. Onze ervaren deskundigen helpen je graag kiezen voor een behandeling die bij jou past.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wat houdt een detox in Utrecht in?

Als je wilt stoppen met verslavende middelen moet je daar eerst lichamelijk van afkicken. Dat kan tijdens een detox in Utrecht, die gemiddeld één tot drie weken duurt. Je krijgt dan hulp van speciaal getrainde artsen, verpleegkundigen en psychologen. Zij helpen je door de ergste ontwenningsverschijnselen heen. Nadat je lichaam helemaal vrij is van het verslavende middel volg je een psychologische behandeling om te voorkomen dat je weer gaat gebruiken.


Wanneer naar een detox kliniek in Utrecht?

Als een middel niet al te erge ontwenningsverschijnselen veroorzaakt, kun je prima thuis afkicken. Maar bij een zware verslaving of een verslaving aan middelen met veel ontwenningsverschijnselen kan een tijdelijke opname in een detox kliniek in Utrecht verstandig zijn. Weet je niet wat in jouw situatie de beste keuze is? Neem dan contact op met de experts van Trubendorffer.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Herstellen van je verslaving bij Trubendorffer

Trubendorffer is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg: zorg waarbij je thuis blijft wonen. Je volgt ons bewezen effectieve behandelprogramma online of op een van onze locaties, bijvoorbeeld in Utrecht. Je kunt onze behandeling ook combineren met een detox in Utrecht.

Trubendorffer helpt je kiezen

Wil je een detox in Utrecht combineren met het ambulante behandelprogramma van Trubendorffer? Of wil je advies over de behandeling voor verslaving die bij jou past? Bel dan 0800 999 9998 en bespreek jouw vragen met onze betrokken deskundigen.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.