Detox Den Haag

Thuis of in een kliniek

Wil je nu echt stoppen met drugs, medicijnen of alcohol? Zet dan de eerste stap met een detox in Den Haag. Nadat je lichaam vrij is van het verslavende middel volgt de psychologische behandeling. Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose volg je een behandelprogramma terwijl je thuis woont. Onze ervaren professionals begeleiden je op onze behandellocatie in Den Haag – of volg de behandeling online.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Wanneer kiezen voor een detox in Den Haag

Opname in een detox kliniek in Den Haag is niet altijd nodig. Je kunt bijvoorbeeld thuis stoppen met roken. Maar ben je verslaafd aan een middel dat veel ontwenningsverschijnselen veroorzaakt, dan kan een detoxbehandeling wel nodig zijn. Je wordt dan een paar dagen of weken opgenomen in een detox kliniek in Den Haag, waar je lichamelijk afkickt onder medische begeleiding.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Helemaal herstellen van je verslaving

Maar met alleen een lichamelijke detox in Den Haag ben je er nog niet. Het is minstens zo belangrijk om ook een psychologische behandeling te volgen. Daarmee leer je omgaan met de factoren waardoor je verslaafd bent geraakt en krijg je handvatten om een terugval te voorkomen. Bij Trubendorffer volg je cognitieve gedragstherapie terwijl je thuis blijft wonen. Alles wat je leert, pas je direct toe. Daarom is ons behandelprogramma zo effectief.


Verslavingszorg bij Trubendorffer

Behalve cognitieve gedragstherapie bestaat ons intensieve behandelprogramma uit abstinentie (geheelonthouding) en zelfhulpgroepen met andere (ex-)verslaafden. Zij weten immers als geen ander hoe het is om van je verslaving af te komen.


Contact met Trubendorffer

Is de combinatie van een detox in Den Haag en behandeling thuis voor jou een goede manier om met je verslaving te stoppen? Neem contact op met Trubendorffer om de mogelijkheden te bespreken. Je bereikt ons 24/7 via telefoonnummer 0800 999 9998 of op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur per chat.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.