Coke van jou

zo ga je om met een cocaïneverslaving van een naaste

Sinds 2005 zet de stichting Coke van Jou zich in voor dierbaren van verslaafden. Het Trimbos Instituut had het project ‘Verslaafd aan Jou’. Deze twee organisaties hebben in 2015 de handen ineen geslagen en gaan samen verder onder de naam ‘Verslaafd aan Jou’.
➤ Plan jouw intake ➤ Doe de cocaïnetest

  • Wij helpen meer dan 1.000 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed

Stichting Coke van Jou

Een verslaving heeft veel invloed. Niet alleen op de verslaafde zelf. Want hoe ga je om met de verslaving van een kind, partner, collega of ouders? Precies om deze reden werd stichting Coke van Jou opgericht. Een landelijk steunpunt en kenniscentrum voor partners, familie en vrienden van verslaafden. Omdat omgaan met een verslaafde te ingewikkeld is om alleen mee te blijven zitten.


Jezelf helpen

Hoe graag je dat ook zou willen, je kunt een verslaafde niet laten stoppen met zijn gebruik als hij daar zelf niet achter staat. Dit kan een enorm machteloos gevoel geven. Wat je wel kunt doen, is zorgen dat je er zelf niet aan onderdoor gaat. Dat het jouw leven en energie niet gaat beheersen. Omdat dit een stuk makkelijker gezegd is dan gedaan, kan ‘Verslaafd aan Jou’ je daarbij helpen..


Coke van Jou > Verlaafd aan Jou

Verslaafd aan Jou wil het taboe op verslaving doorbreken en brengt je in contact met de verhalen van andere partners, familieleden en vrienden van verslaafden. Het hulpaanbod bestaat uit telefonisch en online advies, workshops, trainingen en open dagen. Meer informatie over omgaan met een verslaafde en organisaties die je daarbij kunnen steunen vind je op www.verslaafdaanjou.nl.


Wil jij iemand helpen met zijn cokeverslaving? Plan dan samen een intake bij Trubendoffer? Wij zijn 365 dagen – 24/7 te bereiken. Bel ons via 0800 – 999 999 8. 

☎ Praat nu met een deskundige