Afkickkliniek Thailand

Niet altijd nodig

Je hoort het wel eens: mensen die zich laten opnemen in een afkickkliniek in Thailand zoals in Chiang Mai. Maar is dat de beste keuze voor jou? Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose helpt je graag kiezen voor de behandeling waarmee jij de grootste kans van slagen hebt. Of dat nou een afkickkliniek in Thailand is of een behandeling die je volgt terwijl je thuis woont, zoals ons intensieve behandelprogramma. Daarbij bezoek je wekelijks één van onze behandellocaties.

➤ Plan jouw intake ☎ Bel 0800 - 999 999 8

  • Wij helpen meer dan 1.500 cliënten per jaar
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore (8,7)
  • Behandeling volledig vergoed


Naar een afkickkliniek in Thailand

Tijdens een opname in een afkickkliniek in Thailand richt je je helemaal op je behandeling, zonder afleiding van buitenaf. Vind je dat fijn, dan kun je kiezen voor een goede afkickkliniek in Thailand. Een belangrijk nadeel van behandeling in een afkickkliniek in Thailand is dat je mogelijk in een gat valt zodra je thuiskomt. Je moet hier dan zelf je nieuwe leven zonder verslaving inrichten. Bovendien is het een verre reis en worden de kosten van een behandeling in het buitenland niet altijd vergoed door zorgverzekeraars.

De hele evidence-based methode slaat bij mij goed aan. Je hoeft je niet zomaar over te geven aan een behandelmethode. Uit onderzoek blijkt dat dit gewoon het beste werkt.
- Yannick
Stop net als Yannick met jouw verslaving.


Herstellen van je verslaving terwijl je thuis woont

Herstellen van je verslaving in een afkickkliniek in Thailand zoals in Chiang Mai klinkt misschien aantrekkelijk, maar is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig kun je ook heel goed van je verslaving afkomen terwijl je thuis blijft wonen. Het bewezen effectieve behandelprogramma van Trubendorffer bestaat uit abstinentie (geheelonthouding), cognitieve gedragstherapie en lotgenotencontact. Je woont gewoon thuis en volgt de behandeling op een van onze behandellocaties in Nederland die je wekelijks bezoekt.


Trubendorffer helpt je van je verslaving af

De betrokken deskundigen van Trubendorffer helpen je graag door de jungle aan mogelijkheden voor verslavingszorg heen. Want waar de een graag thuis herstelt, focussen anderen zich liever op hun herstel in een afkickkliniek in Thailand. Je bereikt ons op telefoonnummer 0800 999 9998 voor advies en om je direct aan te melden voor ons effectieve ambulante behandelprogramma. Ook kijken onze medewerkers dan met jou mee welke behandeling het beste bij jou past: ambulant, of eerst in een afkickkliniek.

Zet de eerste stap naar jouw verslavingsvrije leven

Je bent nog maar een kleine stap verwijderd van een gezond een verslavingsvrij leven. Tijdens jouw eerste gesprek beantwoorden wij al jouw vragen, daarna beslis je of je door wilt gaan met jouw behandeling.

Jouw behandeling wordt 100% vergoed, je betaalt alleen je eigen risico.