Afkicken basisverzekering

wat moet ik betalen?

Wanneer je van je verslaving af wilt, vraag je je waarschijnlijk af of afkicken vanuit de basisverzekering wordt vergoed. En kun je ook afkicken zonder verzekering? Bij Trubendorffer – Hulp bij verslaving en dubbele diagnose willen we iedereen die wil afkicken graag helpen. Je hoeft dus zelf niets te betalen, behalve je eigen risico. Ben je niet verzekerd? Bespreek dan de mogelijkheden voor jouw behandeling.

➤ Plan jouw intake ☎ Praat nu met een deskundige

  • Al 4000+ mensen gingen je voor
  • Zeer hoge cliënten tevredenheidsscore op ZorgkaartNederland (9,2)
  • Behandeling volledig vergoed (m.u.v. eigen risico)

Wordt afkicken vanuit de basisverzekering vergoed?

In Nederland wordt verslavingszorg, waaronder lichamelijk en psychologisch afkicken, vanuit de basisverzekering vergoed. Daar valt ook de volledige behandeling bij Trubendorffer onder, van intake tot en met het einde van de behandeling. Je betaalt alleen je eigen risico; in 2023 is dat 385 euro tenzij je vrijwillig een hoger eigen risico hebt. Vergoedt jouw zorgverzekeraar minder? Dan betalen wij het verschil, zodat het jou niets extra kost.


Behandeling bij Trubendorffer

Trubendorffer is gespecialiseerd in ambulante verslavingszorg. In je eigen woonomgeving is je kans op blijvend herstel van je verslaving namelijk het grootst. Ons intensieve behandelprogramma volg je online of op een van onze behandellocaties. Wij zijn geen afkickkliniek, maar kunnen je wel verwijzen naar een goede kliniek om lichamelijk af te kicken voordat je de rest van je behandeling bij ons volgt.


Afkicken zonder verzekering

In Nederland is de basisverzekering verplicht. Heb je geen zorgverzekering? Dan betekent dat niet dat je geen behandeling kunt volgen voor je verslaving. Bij Trubendorffer vinden we namelijk dat iedereen van zijn of haar verslaving af moet kunnen komen. Wil je afkicken zonder zorgverzekering? Bespreek dan de mogelijkheden met onze betrokken medewerkers.


Trubendorffer helpt bij verslaving

In Nederland wordt verslavingszorg inclusief afkicken vanuit de basisverzekering vergoed. Dus ook voor de bewezen effectieve behandeling bij Trubendorffer betaal je alleen je eigen risico. Wij hebben al duizenden mensen van hun verslaving helpen herstellen. Wil jij ook bij die groep horen? Bel dan 0800-999 9998 voor een oriënterend gesprek.

☎ Praat nu met een deskundige