jeugdverslavingszorg den haag

voor jongeren

Heb je wel eens het gevoel dat je jezelf verdooft met middelen of gamen? Wil je soms graag uit de realiteit stappen? Gebruik je meerdere keren per week verdovende middelen of zit je uren in je kamer om te gamen? Dan zou het best wel eens kunnen zijn dat je te maken hebt met een verslaving. Het kan zijn dat je niet lekker in je vel zit, dat je je gevoelens niet goed kan uiten of dat je problemen hebt waar je met niemand over kan praten. Waarschijnlijk word je voor het eerst verliefd, kom je voor het eerst in aanraking met seksualiteit en wil je graag vrienden maken.

Praten met een deskundige is een goede eerste stap om jouw situatie te bespreken en te bepalen of je hulp bij verslaving nodig hebt. Bel via ☎ 0624249619.

Dit is een kwetsbare periode waarin je wellicht ook gaat experimenten met drank en drugs. Wanneer je je zelf continu wil verdoven met middelen is het tijd om hulp te zoeken. Wij kunnen voor jou een uitkomst bieden. Bij een kennismakingsgesprek zullen we aandacht besteden aan jouw zorgen, wie jij bent en wat jij graag zou willen aanpakken. Daarna zullen we verder onderzoeken of er sprake is van een verslaving . Nadat is gebleken wat er met jou aan de hand is, kan je je probleem aanpakken door het volgen van een aantal modules naar keuze. Deze modules kunnen onder andere bestaan uit koken, muziektherapie, cognitieve gedragstherapie, gezinstherapie, sport – en beweging, creativiteit en theater. Daarnaast worden er leefstijltrainers ingezet om jouw gezondheid te bevorderen. De leefstijltrainer zal je training geven in voeding, gezondheid, sport, slaap en energiebalans. Graag zouden we ook de personen in de behandeling betrekken die belangrijk voor je zijn. Dit kunnen je ouders zijn of andere familieleden. Uiteraard gaat dit in overleg met jou. Als je 16+ bent, mag de behandeling starten zonder dat je ouders daarbij betrokken zijn.

☎ Praat nu met een deskundige