Bel 0800-999 999 8

voor hulp bij verslaving

Heb jij een probleem met verslaving? Aan onze kant zitten Whitney, Richa, Bram, Stein, Charlotte en Joyce te wachten op je telefoontje. Om te zorgen dat jij zo snel mogelijk van je verslavingsproblemen afkomt.

Bel of mail mij terug

Doorverwijzen

Binnen het totale zorgtraject voor verslaafden liggen de werkzaamheden van de huisarts en de verslavingszorg in elkaars verlengde. De huisarts is vaak de eerste die een mogelijk verslavingsprobleem detecteert.

In de praktijk leidt signaleren echter niet altijd direct tot het doorverwijzen naar een verslavingszorginstelling. Terwijl tijd toch vaak een kritieke factor is voor het effectief kunnen behandelen van een verslaving. Veel verslaafden kunnen zich niet identificeren met het stereotype beeld dat ze zelf hebben van ‘de junk’ en hebben ook geen correct beeld van mogelijke behandelmethoden die voor hen juist uiterst geschikt zouden zijn.

Trubendorffer is het verslavingszorgproduct van GGZ CrisisCare. Naast  een hoog slagingspercentage garanderen wij een kosteloze behandeling ( met uitzondering van het eigen risico) voor onze cliënten. Deze is namelijk verzekerd via het basispakket. Trubendorffer levert intensieve, ambulante verslavingszorg (behandeling zonder opname) voor alledaagse mensen die ongewild een afhankelijkheid hebben opgebouwd (wij behandelen bijna alle vormen van verslaving). Met deze methodiek zorgen we ervoor dat het dagelijkse werk en leven van uw patiënten zoveel mogelijk doorgang kunnen blijven vinden tijdens de behandeling. Trubendorffer is gevestigd in Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen en Den Haag. We accepteren cliënten uit heel Nederland.

Hoe gaat dit proces in zijn werk?

Nadat u bij uw patiënt een probleem heeft geconstateerd waaraan een verslaving ten grondslag kan liggen, schrijft u voor hem of haar een verwijsbrief. Uw patiënt maakt een afspraak voor een intake en vanaf daar nemen wij het van u over. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van de behandeling en nemen contact met u op na de intake en aan het einde van het traject.

Vragen?

U kunt ons per mail bereiken via info@trubendorffer.nl of per telefoon op  020 – 422 0064. Wij horen graag van u!